ACCELERATE

TOP OF MINDS ACCELERATE AB

Accelerate är ett kompetensföretag med specialisering inom integration. Vi stöttar våra kunder med specialister inom lösningsarkitektur och systemintegration.

Vi som jobbar på Accelerate har alla en idé om att vi kan tillföra mervärde i våra kunders förändringsarbete – inte bara med specialistkompetens utan också genom att sprida våra kunskaper och dela med oss av det vi kan. Vi tror det här är ett vinnande koncept för våra kunder och det som faktiskt skiljer oss från våra konkurrenter. Vi hjälper våra kunder att förbättra företagets affärsprocesser med genomtänkta och kostnadseffektiva integrationslösningar. Vi förespråkar lättrörliga agila metoder därför att vi tror på att förändring sker bäst genom att dagligen utmana det vi gör, alltid tillsammans med våra kunder.

KONTAKTPERSONER

JOBBA PÅ ACCELERATE

Är du redo att ta nästa steget i karriären och har en stark passion för systemintegration? När du vaknar på morgonen tänker du i termer av API:er, {json}, , swagger och ESB lösningar. Förmodligen är du redan integrationsutvecklare eller har solid bakgrund som programmerare. Du kanske också har gått vidare till mer ledande roller som lösningsarkitekt eller teknisk projektledare. Du har en naturlig fallenhet för att göra teknik lätt att ta till sig för kunder och dina kollegor. Vår vision är att lära ut och vi vill såklart att Du hjälper oss fortsätta vårt arbete i den andan.

Som specialist hos oss på Top of Minds får du tillgång till alla dina kollegors expertkunskap. Vi utvecklar oss ständigt genom att dela med oss av vår kunskap inom vårt eget nätverk i olika former, under bl.a. kompetenskvällar och utbildningsresor och konferenser. Vi samarbetar även med externa föreläsare för att ta oss in i nya teknikområden. Hos oss har du förmånen att få bygga ditt namn som varumärke genom att delta i kompetensarbete tillsammans med dina kollegor. Förutom att dela med oss av vår kunskap i uppdragen hos våra kunder så håller vi workshops, skriver white-papers och föreläser. Hos oss finns inga begränsningar i hur långt du kan ta din karriär.