EN KARRIÄR PÅ TOP OF MINDS

Är du en kompetent person som har hjärta och passion i det du gör? Strävar du alltid efter att bli bättre och vill du utmanas av nya spännande uppdrag – tillsammans med branschens bästa kollegor?

Vi jobbar ständigt med att utveckla oss själva för att vara intressanta för våra kunder, nu och i framtiden. Vi utmanar hela tiden oss själva i hur vi tillsammans kan leverera starkare resultat till våra kunder. Vi är bland de bästa i Norden på de vi gör – och det vill vi vara i framtiden också.

Data Warehouse/ETL/Data Modeling - Top of Minds

Vi söker dig som är eller vill bli specialist inom datawarehousingområdet. Kunskaper som modellering, ETL-utveckling, datawarehousearkitektur och projektledning är meriterande. På Top of Minds fokuserar vi på agil utveckling med ett agilt angreppssätt och vi använder Data Vault för att öka verksamhetsnyttan i de projekt vi deltar i. En del av våra konsulter ingår i internationella standardiseringsorgan där vi bidrar till vidareutvecklingen inom området. Vi samarbetar med och gästföreläser på högskolor i Sverige och Nordamerika samt föreläser frekvent på internationella konferenser och seminarier.

BI och Datawarehouse på Microsoft - Top of Minds Steam

Är du duktig på beslutsstödslösningar på Microsoft-plattformen och Snowflake så är Top of Minds Steam rätt bolag för dig. Vi jobbar med BI lösningar och framförallt sådana byggda på gedigna Datawarehouse. Kunskaper som modellering, ETL-utveckling, datawarehousearkitektur, BI utveckling är vikitiga men vi ser gärna att du har erfarenhet inom BI verktyg som Power BI och liknande.

Integration - Top of Minds Accelerate

Är du redo att ta nästa steget i karriären och har en stark passion för systemintegration? När du vaknar på morgonen tänker du i termer av API:er, {json}, , swagger och ESB lösningar. Förmodligen är du redan integrationsutvecklare eller har solid bakgrund som programmerare. Du kanske också har gått vidare till mer ledande roller som lösningsarkitekt eller teknisk projektledare. Du har en naturlig fallenhet för att göra teknik lätt att ta till sig för kunder och dina kollegor. Vår vision är att lära ut och vi vill såklart att Du hjälper oss fortsätta vårt arbete i den andan.

Som specialist hos oss på Top of Minds får du tillgång till alla dina kollegors expertkunskap. Vi utvecklar oss ständigt genom att dela med oss av vår kunskap inom vårt eget nätverk i olika former, under bl.a. kompetenskvällar och utbildningsresor och konferenser. Vi samarbetar även med externa föreläsare för att ta oss in i nya teknikområden. Hos oss har du förmånen att få bygga ditt namn som varumärke genom att delta i kompetensarbete tillsammans med dina kollegor. Förutom att dela med oss av vår kunskap i uppdragen hos våra kunder så håller vi workshops, skriver white-papers och föreläser. Hos oss finns inga begränsningar i hur långt du kan ta din karriär.

Projektledning – Top of Minds Drive

Vi är ett relativt nytt bolag på Top of Minds. Vi har etablerat oss som en stark grupp tekniskt bevandrade agila ledare, som ofta projektleder tillsammans med specialister från övriga Top of Minds bolag.

Är du sugen på att ta nästa steg i din karriär och har en passion för ledarskap inom IT? Förmodligen är du teknisk projektledare eller lösningsarkitekt men vill nu gå vidare till mer ledande roller som projektledare. Du har en naturlig fallenhet för ledarskap och är villig att dela med dig av dina kunskaper till dina kollegor.

E-Handel – Top of Minds Go

Vi är det relativt nystartade bolaget inom Top of Minds, och är ett gäng redan etablerade e-handels-konsulter. Vi fokuserar på tekniska lösningar baserade på standardplattformar och kunderna finns både inom B2C och B2B.

Just nu söker vi en handfull specialister inom e-handel som vill vara med och driva bolaget framåt. Vi söker dig som brinner för att leverera till våra kunder, har stort tekniskt intresse, är öppen, utåtriktad och flexibel. Du har bakgrund som utvecklare och/eller arkitekt, har arbetat med plattformar som Intershop, Litium, Hybris, commercetools eller liknande.

Vill du veta mer om att arbeta på Go så läs mer här.