2020-10-19 Kurs Certifierad Data Vault 2020 modellerare CDVDM (3 dagar, PodClass)

2020-10-19 Kurs Certifierad Data Vault 2020 modellerare CDVDM (3 dagar, PodClass)

Lär dig Data Vault 2020 modellering av Hans Hultgren*.

OBS denna klass körs via vårt PodClass Training protocoll. Kursen är på engelska. Kursen kan komma att ledas av andra Genesee lärare än Hans beroende på Coronaläget*.

Detta innebär att kursen hålls online i en interaktiv utbildningsmiljö tillsammans med övriga klassdeltagare. Kursen är 100%  lärarledd av Hans och består av den vanliga undervisningen och workshops i olika online grupprum. Konceptet är beprövat och mycket uppskattat av över 100 elever sedan Covid i mars. För säkerhets skull så har man efter även möjlighet att kostnadsfritt gå den fysiska kursen på plats när vi startar med dem igen efter Covid.

Uppdaterat kursinnehåll 2020

Den uppdaterade kursen innehåller det senaste inom Data vault. Ett utökat material som inkluderar Streaming och Big Data, integration med Shuttle, den expanderade CBC/NBR analysen, SAT_BOK, GDPR samtycket och andra uppdateringar. 

Kursen går igenom det senaste inom Data Vault 2020 och all vidareutvecklingen som skett sedan ”Data Vault 2.0”. Vill du läsa mer om versionsnummer och Data Vaults utveckling så läs www.datavault3.com 

Lär dig modellera och bygga bättre, mer skalbara och agila datalager som kan samexistera med samtliga dina andra data lösningar.

Registrera dig för en tredagarskurs och bli Certified Data Vault Data Modeler (CDVDM) med den senaste versionen av Data Vault (v40)

Genom lärarledda lektioner, omfattande labbövningar och förberedande onlinelektioner kan du bli certifierad i vad Bill Inmon kallar “optimal choice for modeling the EDW…”