Top of Minds Go

Top of Minds Go

PRESSMEDDELANDE 2020-02-22: Nu startar vi Top of Minds Go! Det är bolaget inom Top of Minds som kommer fokusera på e-handel. Bolaget leds av Magnus Alzén och Eric Eneroth som båda har lång erfarenhet inom IT och speciellt inom e-handel där Magnus närmast kommer från Accenture där han var chef för deras e-handelsområde. Top of Minds Go kommer som övriga företag inom Top of Minds vara ett specialistföretag med fokus på erfarna experter. Vi har kontor mitt i centrala Stockholm på Stureplan och samarbetar med de fyra andra specialistbolagen inom Top of Minds. Vi kommer fokusera på implementation av e-handelslösningar för både bolag inom B2C och B2B. Vi kommer leda våra kunder från förstudie, via implementation till förvaltning. Vi kommer också fungera som stöd vid upphandlingar av ny plattform eller ta fram krav för en ny lösning.

Magnus Alzén, VD för det nya bolaget Top of Minds Go förklarar:

-Stockholm behöver ett lokalt förankrat e-handelsbolag. Vi ska bli en liten snabbfotad konsultorganisation inom tech-spåret, där vi satsar på lokal kompetens och specialiserade konsulter. Det är där Top of Minds Go ska finnas. Att det blev Top-familjen förklarar Magnus med:

-Top of Minds delar många av mina värderingar; att ha kompetenta kollegor, intressanta uppdrag

och satsa stort på kompetensutveckling är mitt mål, och det är där vi ska konkurrera. Jag ser också många synergier mellan Top-bolagen, framförallt inom integration- och analysområdet, förklarar Magnus.

Patrik Ekström CEO på Top of Minds instämmer:

-Vi har länge velat detta, och nu blir det verklighet, säger Patrik, om att introducera Go och Magnus i Top of Minds-familjen. Att starta ett bolag inom e-handel kommer stärka våra affärer och komplettera erbjudandet till alla våra kunder. Vi kommer att attrahera nya kundsegment och skapa en intressantare portfölj. Det ger ett enormt mervärde, inte minst för våra konsulter, menar Patrik.

Vi söker specialister

Nu söker vi en handfull specialister inom e-handel som vill vara med och forma bolaget i sin linda. Vi söker dig som brinner för kundleveranser, har stort tekniskt intresse, och som också är öppen, utåtriktad och flexibel. Du har en bakgrund som utvecklare och/eller arkitekt, har arbetat med plattformar som Intershop, Hybris, commercetools eller liknande. Vill du bidra med alla delar i kompetenshjulet och lära både dig själv och andra, då är du välkommen att kontakta Magnus Alzén.

För mer information kontakta Magnus Alzén eller Patrik Ekström

Magnus Alzén
VD Top of Minds Go AB
+46 708 406961
magnus.alzen@topofminds.se

Patrik Ekström
CEO Top of Minds
+46 708 406952
patrik.ekstrom@topofminds.se