2015-05-20 Frukostseminarium: Data Blending och Advanced Analytics med Alteryx

2015-05-20 Frukostseminarium: Data Blending och Advanced Analytics med Alteryx

Välkommen till ett kostnadsfritt frukostseminarium där Top of Minds partner RAV visar hur du kan förbättra och förenkla såväl utveckling som underhåll av er befintliga beslutsstödslösning. Och detta oavsett vilken lösning ni idag använder.

Erfarenheten säger att det kan finnas behov av att förenkla, effektivisera och lyfta beslutstödet så att användarna får högre flexibilitet samtidigt som man åstadkommer kostnadsbesparingar.

Sedan en tid tillbaka är RAV representant för Alteryx på den svenska marknaden. Alteryx är en programvara som gör det möjligt att enkelt och snabbt samla ihop data från många olika källor, göra avancerade analyser och automatisera förädlade dataset till olika användargrupper.

Med Alteryx kan du öka värdet av existerande datalager och beslutsstödslösningar samt ge snabbare service till användare som vill göra mer avancerade analyser. Även användare med mer brådskande behov av dataleverans kommer kunna få en den service de förväntar sig. I många fall kommer de till och med själva kunna göra jobbet med att integrera nya datakällor i sina analyser.

Agenda

08.00 – 09.00   Registrering och frukost

09.00 – 09.30   Introduktion

Fredrik Prien, VD RAV Sverige AB, och Patrik Ekström, VD Top of Minds AB

09.30 – 10.00   Hur Alteryx kompletterar och förbättrar beslutsstödet

Leif Engdell, Produktspecialist på RAV Sverige AB 

10.00 – 11.00   Alteryx demo

Leif Engdell, Produktspecialist på RAV Sverige AB

11.00 – 12.00   Möjlighet till individuella diskussioner och frågor

 

Plats:   Top of Minds AB på Sturegatan 4 i Stockholm (vid Stureplan)

Tid:     Den 20 maj kl 8-12, eller för den stressade mellan 9-11

Anmälan:

https://www.eventbrite.com/e/frukostseminarium-data-blending-och-advanced-analytics-med-alteryx-tickets-16691540848

 

Fakta om bolagen

Alteryx Inc

Alteryx is headquartered in Irvine, California. Over 170 Alteryx associates plus partners around the world, remain true to the vision and passion of our three founders, who all continue to hold prominent and active roles in the company. Together, they serve over 200,000 users who love and rely on Alteryx Analytics to provide them with an intuitive workflow for data blending and advanced analytics. Se mer på alteryx.com.

RAV Sverige AB

RAV Sverige AB är svensk representant för Alteryx. Vi är specialiserade på lösningar för affärsanalys, visualisering av information och att tillhandahålla den underliggande plattform som krävs för att säkerställa tillgång till korrekt data. Bolaget är en del av RAV Norge AS och grundades 2014 av ett team specialister inom beslutsstöd med många års erfarenhet och passion för att snabbt leverera värdefulla lösningar. Se mer på www.ravsverige.se.