Specialister

Alla Top of Minds bolagen tillhandahåller specialister på konsultbasis till våra kunder. Våra specialister verkar för att vara bland de absolut bästa inom sina områden. Genom att vi alltid jobbar med en lärande process och att vi genröst delar med oss av våra erfarenheter och färdigheter så tillför vi ett stort mervärde till våra kunder.

Gemensamt för oss alla som jobbar här är att vi tillsammans har som mål att ständigt utvecklas inom våra områden och att sprida våra kunskap till de runt omkring oss. Det är ingenting vi bara pratar om utan vi i praktiken jobbar med kontinuerligt under året genom att utbilda, föreläsa, skriva whitepapers och vara aktiva i olika forum, alltid med tekniken i fokus och med örat mot marknaden. Se exempel på material vi har producerat under Nyheter.

Top

Top of Minds tillhandahåller specialistkonsulter inom datawarehouse-, Business Intelligenceområdet. Våra specialister är certifierade datamodellerare,  fokuserade på agila angreppssätt och flertalet har specialistutbildningar inom många ETL-plattformar. Att jobba med nya agila metoder och tekniker inom datawarehouseområdet gör vi för att utföra ett bättre arbete och vara mer förändringsbenägna i de projekt där vi arbetar vilket tidigare saknats i många stora datawarehousesatsningar.

Steam

Top of Minds Steam tillhandahåller specialistkonsulter inom datawarehouse-, Business Intelligenceområdet med fokus på Microsoftplattformen. Våra specialister är certifierade datamodellerare, fokuserade på agila angreppssätt och flertalet har specialistutbildningar inom många Microsoft produkter. Vi på Steam fokuserar på att bygga riktiga BI lösningar på stabila data-lager och underliggande data-plattformar. Många Microsoft BI lösningar har tidigare byggs top-down men vi fokuserar på en långsiktigt förvaltningasbara lösningar.

Accelerate

Top of Minds Accelerate tillhandahåller specialistkonsulter som är experter på integration och integrationsprodukter som möjliggör stora skalbara lösningar med massor med integrationspunkter. För oss är det naturligt att jobba agilt och likaså självklart att använda nya och etablerade tekniker samt erkända mönster för integration.

Drive

Top of Minds Drive AB tillhandahåller experter på projektledning och förändringsarbete. Våra konsulter kan driva agila leveransprojekt, transformationsprojekt, leda globala multifunktionella team och kommunicera på bred front. Tack vare gedigen affärsförståelse, erfarenhet av digitalisering samt vana att hantera komplexa utvecklingsprojekt inom IT – har våra konsulter förmågan att på kort tid sätta sig in i kundens utmaningar och målbild.