Top of Minds är ett specialistbolag som tillhandahåller ledande specialistkonsulter till våra kunder. För att kunna hålla en ledande kompetens och position jobbar vi mycket med kompetensfrågor, både vår egen kompetens och våra kunders kompetens. Vi tillhandahåller tjänster som gör oss bättre som specialister och som hjälper våra kunder att genomföra sina projekt på ett bättre sätt.

De tjänster vi tillhandahåller är:

Våra specialister

Vi tillhandahåller ledande specialistkonsulter inom datawarehouse- och Business Intelligenceområdet. Läs mer om våra specialister här.

Utbildningar

Top of Minds anordnar tillsammans med Genesee Academy Data vault-kurser och certifieringar men även andra datawarehousekurser.
Läs mer om våra utbildningar här.

Data vault

Data vault är en modern agil modelleringsmetod och angreppsätt att bygga datawarehouselösningar på ett skalbart och effektivt sätt. Data vault är väl etablerat i USA, Australien och delar av Europa och Top of Minds leder utvecklingen och spridningen av Data vault i Norden.
Läs mer om Data vault här.

Verkyg/mjukvara

Vi jobbar med de senaste verktygen och mjukvarorna hos våra kunder, allt för att kunna göra arbetet så smidigt och kostnadseffektivt som möjligt.
Läs mer om våra verktyg här.