Jobba hos oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla oss för att vara intressanta för våra kunder, nu och i framtiden. Det gör vi dels genom att utvecklas tillsammans inom företaget men också genom att knyta nya kollegor till oss. Vi tycker själva att vi är rätt duktiga, så vi söker dig som tror att du kan vara med och tillsammans utveckla företaget.

Passar du hos oss?

5 av 5? Då ska du komma och jobba hos oss 

Data warehouse/ETL/Data modellering - Top of Minds

Vi söker dig som är eller vill bli specialist inom datawarehousingområdet. Framför allt kunskaper som modellering, ETL-utveckling, datawarehousearkitektur och projektledning är meriterande. På Top of Minds fokuserar vi på utveckling med ett agilt angreppssätt och vi använder bl.a. Data vault för att öka verksamhetsnyttan i de projekt vi deltar i. En del av våra konsulter ingår i internationella standardiseringsorgan där vi bidrar till vidareutvecklingen inom området. Vi samarbetar med och gästföreläser på högskolor i Sverige och Nordamerika samt föreläser frekvent på internationella konferenser och seminarier.
Vi ser gärna att du har liknande ambitioner eller att du har ett mind-set att både lära och lära ut i det dagliga arbetet när du jobbar ute med våra kunder.

Är du intresserad av att jobba hos oss så hör av dig till oss på jobb@topofminds.se eller kontakta Patrik Ekström så kan vi diskutera om det är aktuellt för dig att börja hos oss.

BI och Datawarehouse på Microsoft - Top of Minds Steam

Är du duktig på beslutsstödslösningar på Microsoft plattformen eller vill bli det så är Top of Minds Steam rätt bolag för dig. Vi jobbar med BI lösningar och framförallt sådana byggda på gedigna datawarehouse. Dina kunskaper som modellering, ETL-utveckling, datawarehousearkitektur, BI utveckling är meriterande. På Top of Minds Steam liksom Top of Minds fokuserar vi på utveckling med ett agilt angreppssätt och vi tillämpar Data vault där vi kan öka nyttan i de system vi tar fram.

Är du intresserad av att jobba hos oss så hör av dig till oss på jobb@topofminds.se eller kontakta Mikael Bergström.

Integration/SOA - Top of Minds Accelerate

Vi söker dig som vill ta nästa steg i karriären och brinner för integrationer. När du vaknar på morgonen tänker du i termer av ESB, SOA och MDM. Förmodligen är du integrationsutvecklare eller har en bakgrund som utvecklare, men gått vidare till mer ledande roller som lösningsarkitekt och teknisk projektledning. Du har en naturlig fallenhet för att dela med dig av dina kunskaper till både kollegor och kunder.

Som specialist hos oss har du förmånen att få hjälp med att bygga ditt namn som varumärke genom att delta i kompetensarbete tillsammans med dina kollegor. Att göra workshops, skriva white-papers, föreläsa eller hålla seminarier är aktiviteter som vi kontinuerligt arbetar med, alltid efter våra specialisters förmåga och intresse.

Är du intresserad av att dela med dig och ta del av andras kunskap så ska du jobba med oss. Hör av dig jobb@topofminds.se eller kontakta Mikael Lennehag.