EN KARRIÄR PÅ TOP OF MINDS

Är du en kompetent person som lägger ner hjärta och passion i det du gör? Strävar du alltid efter att bli bättre och vill du utmanas av nya spännande uppdrag – tillsammans med branschens bästa kollegor?

Vi jobbar ständigt med att utveckla oss själva för att vara intressanta för våra kunder, nu och i framtiden. Vi utmanar hela tiden oss själva i hur vi tillsammans kan leverera starkare resultat till våra kunder. Vi är bland de bästa i Norden på de vi gör – och det vill vi vara i framtiden också.

Data Warehouse/ETL/Data Modeling - Top of Minds

Vi söker dig som är eller vill bli specialist inom datawarehousingområdet. Kunskaper som modellering, ETL-utveckling, datawarehousearkitektur och projektledning är meriterande. På Top of Minds fokuserar vi på agil utveckling med ett agilt angreppssätt och vi använder Data Vault för att öka verksamhetsnyttan i de projekt vi deltar i. En del av våra konsulter ingår i internationella standardiseringsorgan där vi bidrar till vidareutvecklingen inom området. Vi samarbetar med och gästföreläser på högskolor i Sverige och Nordamerika samt föreläser frekvent på internationella konferenser och seminarier.

BI och Datawarehouse på Microsoft - Top of Minds Steam

Är du duktig på beslutsstödslösningar på Microsoft-plattformen och Snowflake så är Top of Minds Steam rätt bolag för dig. Vi jobbar med BI lösningar och framförallt sådana byggda på gedigna Datawarehouse. Kunskaper som modellering, ETL-utveckling, datawarehousearkitektur, BI utveckling är vikitiga men vi ser gärna att du har erfarenhet inom BI verktyg som Power BI och liknande.

Integration/SOA - Top Of Minds Accelerate

Är du redo att ta nästa steg i karriären och har en passion för integrering? När du vaknar på morgonen tänker du i termer av ESB, SOA och MDM. Förmodligen är du integrationsutvecklare eller har en bakgrund som utvecklare, men har nu gått vidare till mer ledande roller som lösningsarkitekt eller teknisk projektledare. Du har en naturlig fallenhet för att göra teknisk kunskap lätt att ta till sig för kunder och kollegor.

Som specialist hos oss har du förmånen att få hjälp med att bygga ditt namn som varumärke genom att delta i kompetensarbete tillsammans med dina kollegor. Att göra workshops, skriva white-papers, föreläsa eller hålla seminarier är aktiviteter som vi kontinuerligt arbetar med, alltid efter våra specialisters förmåga och intresse.

Projektledning – Top of Minds Drive

Vi är det yngsta företaget inom Top of Minds och ser oss som Gasellen inom bolagsfamiljen. Vi har etablerat oss som en stark grupp tekniskt bevandrade agila ledare, som ofta projektleder tillsammans med specialister från övriga Top of Minds bolag.

Är du sugen på att ta nästa steg i din karriär och har en passion för ledarskap inom IT? Förmodligen är du teknisk projektledare eller lösningsarkitekt men vill nu gå vidare till mer ledande roller som projektledare. Du har en naturlig fallenhet för ledarskap och är villig att dela med dig av dina kunskaper till dina kollegor.