Hej Tom, varför jobbar du på Top of Minds?

Top Of Minds är ett företag som fokuserar på att vara med där det händer. Våra anställda är specialister som är extremt kunniga, professionella och engagerade.

Vi fokuserar på att ta fram lösningar inom IM/BI/DW som är flexibla, hållbara och effektiva.

Att jobba inom Top Of Minds kräver ett speciellt sinnelag där IM/BI/DW inte bara är ett jobb utan ett personligt intresse och viljan är stor till att utvecklas för vara/bli en av de bästa. Vi arbetar inte endast med att lära oss de nya arkitekturella mönstren/modelleringstekniker/metoderna/implementationsteknikerna. På Top Of Minds jobbar man vid sidan om sitt uppdrag med att utveckla och förbättra dessa. Vi följer inte strömmen, vi skapar framtidens sätt att arbeta med information inom företag.

Top Of Minds som företag fokuserar på att man som anställd ska växa och utvecklas hela tiden. Kompetensutveckling och kunskapsöverföring är ledord.

Att få möjligheten att bli/vara en av de bästa och jobba med lika engagerade kollegor är roligt, därför jobbar jag på Top Of Minds!

Människor som bara vill vara en ”arbetsresurs” för att få ihop pengar till brödfödan och kunna syssla med golf/bridge/plantera blommor etc bör kanske söka till något annat av de existerande resurskonsultbolagen.